SDAweb har oppdatert bibelstudiet.no slik at bibelstudiet er enkelt tilgjengelig på mobil, nettbrett og alle mulige slags plattformer. Du kan lese eller lytte til bibelstudiene dine daglig.

I tillegg så kan du skrive dine egne kommentarer og skrive ut ukens studium.

Bibelstudiene her kommer fra Norsk Bokforlag og vi har fått lov til å bruke det helt gratis. Men, det koster penger å produsere materialet. Oversetting, innlesning, osv, koster både tid og penger. Derfor håper vi alle dere som bruker denne siden også kan støtte Norsk Bokforlag i det arbeidet som de gjør.

Du gjøre dette ved å abonnere på et Bibelstudieabonnement som koster 300 NOK i året, hvilket de fleste burde ha råd til. Da får du også det fysiske heftet i posten hvert kvartal. Alternative abonnement kan komme i tiden fremover, men ikke vent med å begynne av den grunn.

Håper både du og så mange andre som mulig vil støtte arbeidet deres der slik at vi kan fortsette å tilby kvalitetsmaterialet åpent og gratis her 🙂

Gå til bibelstudiet.no og finn ut mer! 

bstudiet