Undergrupper

speider-sandnes-temabilde

Speider

Speiderne har samlinger ca. annenhver mandag kveld. Alle barn fra 1.klasse og oppover er velkomne til å delta, Det legges vekt på bibel- og naturkunnskap, sunne matvaner, ha det gøy sammen og mellommenneskelige relasjoner

Barn og ungdom bruker mer og mer tid foran skjermer, brett og telefoner. Det å bli kjent med naturen på et grunnleggende og håndfast nivå gir noen og enhver nyttige perspektiver. Møtene med «det grønne» resulterer for mange speidere i et livslangt kjærlighetsforhold til det å ferdes i li og fjell med trygghet og varsomhet.

Hvert år arrangeres det en speiderleir i regi av Adventistkirkens speiderkorps, og hvert fjerde år er det såkalt «Camporee» som samler speidere fra hele europa til leir. På alle leire er det høy tau- og teltfaktor, leirbål og alltid god mulighet for boltring i kano. Sjelden ser man flere smilende fjes på ett og samme sted!

TULL

TULL er en forkortelse for Tenårings og ungdomslaget i Lillehammer. Gruppa møtes jevnlig til sosiale sammenkomster og aktiviteter. Mer informasjon om hva som skjer finner du på TULL sin facebookside.

find_us_on_header_05_2018
undergrupper_tull2

Kirkemorro

Kirkemorro=morro i kirka. Kirkemorro er et arrangement som arrangeres 1-2 ganger i året med familieaktiviteter. Vi kan blant annet nevne: stasjonsløype med aktiviteter, kort og interaktiv fortellingsstund og god mat for hele familien! Alt er gratis. 🙂

Velkommen til alle barn!

find_us_on_header_05_2018

Studiesirkel

Dette er en gruppe som møtes jevnlig til en bibeltime for å studere bibelen sammen.